Praktisk information

Når du skal starte op i et forløb hos os, har du måske nogle spørgsmål om praktisk information, som du søger svar på.

Finder du ikke et svar på dine spørgsmål , er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder her vores kontaktoplysninger.

 

Center for Hjerneskade råder over et begrænset antal gratis parkeringspladser. P-pladserne finder du for enden af vores bygning (Europark). Dagskort kan afhentes i receptionen den pågældende dag, du ønsker at parkere.

 

 

På Center for Hjerneskade har vi vores eget træningscenter og træningskøkken. Faciliteterne på centeret er handicapvenlige, og der er mulighed for at hvile i stillerum.

 

 

Af hygiejniske hensyn skal du afspritte dine hænder, når du ankommer til centeret. Du skal også afspritte dine hænder ved ind- og udgang til motionscenteret og inden brug af køkkenerne. Der er stillet spritdispensere frem ved ind- og udgange, i receptionen og køkkener til fri afbenyttelse.

 

 

Det er ikke tilladt at ryge hverken indenfor eller udenfor på centeret. Skal du ryge, beder vi dig om at gå væk fra centerets matrikel.

 

 

Det er ikke muligt at købe mad og drikke på centeret. Du skal derfor selv tage en madpakke med, som du kan lægge i et køleskab i et af køkkenerne. Du kan også købe din frokost i kantinen på Københavns Universitet. Vi tilbyder kaffe/the og kakao i løbet af dagen, som du kan få fra automaterne i køkkenerne.