22. april 2024

Tak for en god konference

Cirka 60 psykologer, lærere, pædagoger, psykiatere, fysioterapeuter og andre fagfolk var samlet over to dage, da Neurocenter for Børn & Unge var vært for en konference om børn & unge. Konference var sammensat af vores børneneuropsykologer, som til dagligt er rundt i hele landet for at rådgive i svære sager på børne- og ungeområdet.
Selv om vores referenceramme er børneneuropsykologi, er der altid vigtige og forskelligartede temaer på spil, som griber ind og nuancerer billedet. Det førte til idéen om en konference, hvor vi dykker ned i nogle af disse temaer. Hvilke udfordringer har børn og unge (og deres forældre og tilknyttede fagfolk) i dag? Hvilken viden og hvilke erfaringer er der hos eksperter, som særligt beskæftiger sig med disse temaer?

Vi var sikre på, at andre også ville finde det interessant, og sådan blev det. I dag er vi enormt taknemmelige for den overvældende positive feedback på arrangementet. Vi glæder os til at holde en ny konference i 2025.
Tak til caspar eric, Dea Franck, Linda Mannila, Rasmus Isomaa, Christian Gerlach, Victoria Southgate, Marie Tolstrup og Thue Sommer for veloplagte og spændende oplæg, og tak til alle fremmødte.

Emner