13. juni 2022

Fysioterapeut Jørgen Jørgensen har bidraget til ny fagbog

Den 10. juni 2022 udkom en ny fagbog ”Personcentreret neurorehabilitering”, som vores fysioterapeut, Jørgen Jørgensen, har været med til at skrive.
Jørgen er specialist i neurologisk fysioterapi, og har sammen med Iris Brunner og Camilla Bierring Lundquist skrevet kapitel 10 ”Interventioner – træning af motoriske færdigheder”.
Ny fagbog
 

Om erhvervet hjerneskade

I kapitlet bliver læseren præsenteret for viden om prognose efter erhvervet hjerneskade, udvalgte motoriske interventioner for arm og hånd, interventioner for gang og teknologiassisterede interventioner. Forfatterne kommer også ind på betydningen af individuelle faktorer og tilrettelæggelse af omgivelserne. Kapitlet byder slutteligt på et eksempel fra en patientcase.

Målrettet studerende og undervisere 

Bogen er målrettet studerende og undervisere på de ergoterapeutiske og fysioterapeutiske professionsuddannelser samt studerende fra andre uddannelsesretninger med interesse for neurorehabilitering. Bogen henvender sig dermed til studerende på bachelorniveau, men den vil med stor fordel også kunne anvendes af studerende på kandidatniveau.